Jyväskylän Autopuhdistus

Pesee, vahaa ja fiksaa!

Ota yhteyttä ›

Vuodesta 2004

Autopesula Jyväskylässä

Kurat, siitepölyt, maantiesuolat ja muut autosi kiusankappaleet pestään tehokkaasti pois meidän autopesulassamme Jyväskylän Juustokadulla. Siihen eivät autojen huoltotoimet kuitenkaan jää, vaan pesujen lisäksi teemme vahauksia, konekiillotuksia ja kestopinnoituksia. Sisäpesutkin hoidamme siistin, miellyttävän ajon varmistamaan. 

Meillä fiksataan autoja myös muulla tapaa – siirry hinnastoon, niin löydät palvelumme hintatietoineen. Huom! Meiltä saat aina halutessasi etukäteen yksilöllisen hinta-arvion, eritoten jos haluat autollesi suurempaa käsittelyä. Kysythän tarjousta.

Ota yhteyttä ›

Auton ei kuulu kukkia

Eli ruostua. Siksi hyvin, säännöllisesti tehty pesu oikein valituilla, laadukkailla tuotteilla on tärkeää. Vahaus tuo sitten taas maalipinnalle suojaa likaa ja maantiesuolaa vastaan. Näin vältytään isommilta remonteilta tulevaisuudessa ja tottakai auto saadaan myös näyttämään kiiltävältä sekä siistiltä. Vanhakin kärry virkistyy, kun se on käynyt meillä Jyväskylän Autopuhdistuksessa.

Olet erittäin lämpimästi tervetullut autopesulaamme. Meillä ajoneuvojen parissa puuhaillaan pitkällä kokemuksella, mutta edelleen kuin alkuvuosien innolla!

Katso yhteystiedot ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Lähetä viesti